Alegerile anticipate au impartit PNL in doua tabere. Dupa ce premierul Calin Popescu Tariceanu a prins curaj si a spus ca intrezareste solutia anticipatelor in cazul in care majoritatea parlamentara va avea de suferit de pe urma dosariadelor, ieri mi
Alegerile anticipate au impartit PNL in doua tabere. Dupa ce premierul Calin Popescu Tariceanu a prins curaj si a spus ca intrezareste solutia anticipatelor in cazul in care majoritatea parlamentara va avea de suferit de pe urma dosariadelor, ieri ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, l-a contrazis din plin. El a spus, la Targu Mures ca nu crede in posibilitatea declansarii alegerilor anticipate din cauza deconspirarii parlamentarilor care au colaborat cu Securitatea. Mai mult, Nicolaescu s-a declarat doar partial de acord cu opiniile exprimate joi, la Scoala de vara a liberalilor, de colegul sau, Gheorghe Flutur, si de liderul partidului, Calin Popescu Tariceanu. "Este prematur sa se vorbeasca despre alegeri anticipate deoarece acest proces al dosariadei este o exaltare", a spus Nicolaescu, citat de NewsIn. La randul lui, ministrul de Externe, Mihai Ungureanu, a sustinut ca posibila organizare a alegerilor anticipate, in 2007, nu ar afecta imaginea Romaniei in plan extern. Intrebat despre riscul pe care Romania si l-ar asuma, pe plan extern, in cazul in care se va ajunge, in 2007, la organizarea de alegeri anticipate, ministrul liberal a afirmat ca singurul lucru care intereseaza cancelariile europene este legat de continuarea reformei incepute.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.