Incepand de astazi, clientii persoane fizice ai Alpha Bank vor beneficia de dobanzi mai mari la produsele de economisire, transmite un comunicat al institutiei de credit. Pentru depozitele la termen de 1 an, de exemplu, dobanzile sunt de 7,25% pentru
Incepand de astazi, clientii persoane fizice ai Alpha Bank vor beneficia de dobanzi mai mari la produsele de economisire, transmite un comunicat al institutiei de credit. Pentru depozitele la termen de 1 an, de exemplu, dobanzile sunt de 7,25% pentru lei, 4,15% pentru dolari si 3,25% pentru euro. Cresc si dobanzile acordate pentru depozitul la termen, Alpha Avans, produs unic pe piata romaneasca, ce ofera posibilitatea ca deponentul persoana fizica sa primeasca intreaga valoare a dobanzii chiar la momentul constituirii depozitului in lei, euro sau dolari. Clientii pot astfel sa cheltuiasca sau sa investeasca banii aferenti dobanzii, fara ca suma sa fie afectata de inflatie. Alpha Bank Romania se afla pe locul 7 in topul bancilor, cu o valoare totala a activelor de peste 1,7 miliarde euro si o cota de piata de peste 4,2%. La sfarsitul primului semestru al anului 2006, depozitele atrase de la clienti se cifrau la 711 milioane euro, in crestere cu 65% fata de aceeasi perioada a anului 2005.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.