Britanicul Ali Imran, implicat intr-un accident de circulatie soldat cu moartea a trei persoane, printre care si regizorul Cristian Nemescu, si cu ranirea altor cinci, a fost arestat, Judecatoria Sectorului 5 a Capitalei emitand un mandat pentru 20 d
Britanicul Ali Imran, implicat intr-un accident de circulatie soldat cu moartea a trei persoane, printre care si regizorul Cristian Nemescu, si cu ranirea altor cinci, a fost arestat, Judecatoria Sectorului 5 a Capitalei emitand un mandat pentru 20 de zile. Procurorii bucuresteni au cerut la sfarsitul saptamanii trecute arestarea britanicului, dupa audierea sa de catre instanta, magistratii luand decizia incarcerarii. Englezul, care este acuzat de ucidere din culpa si vatamare corporala grava, a facut recurs la decizia magistratilor de a-l aresta. In timpul audierilor, cetateanul englez a recunoscut in mare parte invinuirile aduse, insa a sustinut ca o parte din vina ii apartine si taximetristului. In varianta declarata de englez, soferul roman ar fi intrat in intersectie la culoarea galbena.
Taxiul a fost izbit in plin
Trei persoane au murit si alte cinci au fost ranite intr-un grav accident rutier produs in Bucuresti, in noaptea de joi spre vineri a saptamanii trecute. Accidentul a avut loc in jurul orei 0.30, in zona Eroilor. Politistii au stabilit ca Ali Imran, cetatean englez, in varsta de 29 de ani, aflat la volanul unui autoturism marca Porsche Cayenne, circula cu 140 de km la ora. El a ignorat culoarea rosie a semaforului amplasat la intersectia dintre Splaiul Independentei si Podul Eroilor si a traversat zona venind dinspre Opera. Englezul a izbit in plin un taxi, Dacie Logan, care se deplasa regulamentar dinspre Academia Militara catre zona Berzei. In urma impactului, taximetristul, Dumitru Arustei, in varsta de 24 de ani, precum si cei doi clienti pe care ii transporta, regizorul Cristian Nemescu, in varsta de 27 de ani, si inginerul de sunet Andrei Toncu, de 28 de ani, si-au pierdut viata. De asemenea, toti cei cinci pasageri aflati in masina condusa de Ali Imran, printre care patru cetateni englezi, au fost transportati la Spitalul Universitar. La scurt timp dupa producerea accidentului, la fata locului a sosit o masina a pompierilor, precum si doua echipaje de descarcerare, acestea avand nevoie de aproape o ora pentru a scoate din taxi cadavrele celor trei persoane. De asemenea, la locul accidentului s-au strans si cateva zeci de taximetristi care au dorit sa se asigure ca autorul accidentului va fi cercetat.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.