Lotiunile de curatare trebuie folosite in fiecare seara, indiferent de tipul de ten? Adevarat. Lotiunile improspateaza si dezinfecteaza pielea, inlatura resturile de machiaj si pregatesc pielea pentru aplicarea cremei de noapte. Unghiile acoper
Lotiunile de curatare trebuie folosite in fiecare seara, indiferent de tipul de ten? Adevarat. Lotiunile improspateaza si dezinfecteaza pielea, inlatura resturile de machiaj si pregatesc pielea pentru aplicarea cremei de noapte.
Unghiile acoperite cu un strat gros de lac devin casante? Fals. Unghiile devin chiar mai tari daca folosim un lac de calitate, care contine vitamine.
Chiar daca contine multe calorii, mierea ne ajuta sa slabim? Adevarat. 100 g miere ne ofera aproximativ 350 de calorii. Daca inainte de masa bem o jumatate de pahar cu apa in care adaugam o lingurita de miere, nivelul zaharului in sange va creste si va scadea pofta de mancare. Astfel, vom manca mai putin si in timp vom pierde din kilogramele in plus.
Iarna putem sa ne asiguram necesarul de vitamine din fructele si legumele conservate? Fals. In fructele si legumele conservate se gasesc foarte putine vitamine. Nu numai lipsa vitaminelor este problema, ci si faptul ca legumele murate contin cantitati mari de sare, iar compoturile de fructe - mult zahar.
Antibioticele pot provoca soc anafilactic? Adevarat. Antibioticele din familia penicilinei sunt acuzate cel mai frecvent ca produc soc anafilactic. Alaturi de antibiotice pot provoca soc anafilactic aspirina, unele antiinflamatoare nonsteroidiene, unele anestezice locale si unele vaccinuri.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.