Antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu si doi dintre jucatorii sai importanti, Petre Marin si Nicolae Dica, au vorbit ieri despre grupa infernala in care a fost repartizata campioana Romaniei in Liga Campionilor.

Ei au apreciat ca revenirea in Ghencea le confera o forta mult mai mare. ""La aceasta ora, e greu ca o echipa romaneasca sa fie favorita in grupele Ligii Campionilor. Din cate stiu eu, Real Madrid are un buget de 220 de milioane de euro, iar Lyon de «doar» 154. Avem experienta de anul trecut, o dorinta foarte mare, iar in Ghencea va fi o presiune mult mai mare asupra adversarilor"", a declarat antrenorul Olaroiu.
CALENDAR. El s-a aratat nemultumit de calendarul incarcat: ""Trebuie sa inteleaga Liga Profesionista ca reprezentam Romania la acest nivel si ne este foarte greu sa jucam marti - sambata. Mi-ar fi convenit, de pilda, ca meciul cu Farul sa fie duminica. Solicit pe aceasta cale sprijin pentru ca avem nevoie sa fim ajutati in acest sens"". Fundasul Petre Marin a spus: ""Sunt echipe mari, dar in Ghencea nu va fi usor pentru nimeni. Impreuna cu fanii nostri ne vom bucura de un spectacol grandios"". ""E bine ca revenim acasa, in Ghencea, si vom incerca sa facem cat mai multe puncte"", a spus si Nicolae Dica. (Mihai Igirosanu)

BILETE SCUMPE