"Infloreste" deficitul
Deficitul comercial s-a situat la 7,62 miliarde de euro la finele lunii mai, cu 2,97 miliarde de euro mai mult (64%) decat in perioada corespunzatoare din anul 2006, se arata intr-un comunicat al INS, care prezinta
"Infloreste" deficitul
Deficitul comercial s-a situat la 7,62 miliarde de euro la finele lunii mai, cu 2,97 miliarde de euro mai mult (64%) decat in perioada corespunzatoare din anul 2006, se arata intr-un comunicat al INS, care prezinta date estimative. Avansul exporturilor a fost de 12,7%, de peste doua ori mai incet decat ritmul de crestere al importurilor, de 28,6%. In comertul cu statele UE a fost consemnat un sold negativ de 5,66 miliarde de euro, potrivit datelor publicate, marti, de Institutul National de Statistica (INS). Institutul a revizuit si datele pentru primele patru luni, majorand deficitul comercial de la 5,67 miliarde de euro la 5,73 miliarde de euro. (G.M.)
Lansare HP
HP reinventeaza si extinde portofoliul de consumabile cu trei noi produse, Standard, Value si Special, pentru a le oferi clientilor o gama variata de optiuni, valoare adaugata si un proces de cumparare simplificat. "Este un mod de abordare complet diferit fata de cel in care a functionat industria de specialitate pana azi si suntem increzatori ca va fi bine primit de catre clientii nostri", a declarat Vincent Vanderpoel, vicepresedinte si director general Supplies Business, IPG EMEA. Firma va furniza noile cartuse de imprimare la preturi noi cu un sistem de ambalare codificat dupa culori, astfel, albastru este codul pentru "Standard", Verde pentru "Value" si rosu pentru "Special". HP usureaza luarea deciziei de cumparare a clientilor la punctele de vanzare, prin ghiduri de selectie si display-uri informative. (F.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.