Nepoata Noricai Nicolai a scapat de dosarul penal instrumentat pe numele ei pentru ca ar fi votat in locul unui parlamentar la o sedinta a Senatului. Procurorii Parchetului General au dispus neincepera urmaririi penale pentru Anca Hodos, dupa ce
Nepoata Noricai Nicolai a scapat de dosarul penal instrumentat pe numele ei pentru ca ar fi votat in locul unui parlamentar la o sedinta a Senatului. Procurorii Parchetului General au dispus neincepera urmaririi penale pentru Anca Hodos, dupa ce au stabilit ca aceasta nu a votat in locul vreunui senator in timp ce se afla in vizita la Parlament. Dosarul a fost inceput in primavara acestui an, pe baza sesizarilor facute de doua asociatii care au facut plangere impotriva senatorului Norica Nicolai. In sedinta Senatului, din 26 aprilie, Anca Hodos a intrat in sala plenului impreuna cu Norica Nicolai si s-a asezat in banca alaturi de aceasta, pe locul rezervat senatorului liberal Serban Stratila.
La momentul votului tanara ramasa singura a fost surprinsa de camerele de luat vederi in timp ce manevra aparatul de vot al parlamentarului .


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.