intensitate, dar pune in continuare probleme in anumite zone, potrivit presei elene. Fumul dens face ca in miezul zilei sa fie intuneric ca noaptea. Guvernul elen a declarat stare de urgenta si a trimis armata pentru a combate focul ce s-a ext
intensitate, dar pune in continuare probleme in anumite zone, potrivit presei elene. Fumul dens face ca in miezul zilei sa fie intuneric ca noaptea. Guvernul elen a declarat stare de urgenta si a trimis armata pentru a combate focul ce s-a extins pe o suprafata de mai multi kilometri din regiunea turistica Halkidiki. Doua sute de pompieri, 77 de vehicule speciale, zece avioane si trei elicoptere continuau, ieri, sa se lupte cu flacarile.

Turistii au revenit in hoteluri
MAE precizeaza ca nu exista victime printre turistii romani, acestia fiind sprijiniti sa-si continue sejurul sau, dupa caz, sa se inapoieze in tara. Numai doi romani vor reveni in tara cu sprijinul consulatului Romaniei la Salonic, a declarat consulul Mihaela Porime. Circa 2.000-3.000 de romani se afla in prezent in zona apropiata de incendii din Halkidiki, dar reprezentantii agentiilor de turism sustin ca acestia sunt in siguranta, majoritatea continuandu-si vacanta in statiunile grecesti.
Turistii si localnicii din zona Halkidiki, evacuati luni, au revenit, ieri, la hotelurile in care erau cazati.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.