Saptamana trecuta, in ringul Bursei Romane de Marfuri si al punctelor de lucru din teritoriu au fost efectuate 22 de licitatii cu o valoare totala de tranzactionare de aproape 21 milioane de dolari, in crestere fata de nivelul de 5,1 milioane dolari
Saptamana trecuta, in ringul Bursei Romane de Marfuri si al punctelor de lucru din teritoriu au fost efectuate 22 de licitatii cu o valoare totala de tranzactionare de aproape 21 milioane de dolari, in crestere fata de nivelul de 5,1 milioane dolari inregistrat in urma cu o saptamana. Imbunatatirea totala a pretului s-a cifrat la 3,6 milioane dolari, conform unui comunicat transmis de BRM.
Valoarea schimburilor realizate in ringul BRM a fost de 20,5 milioane de dolari. Cea mai mare valoare de tranzactionare, de 11 milioane de dolari, a fost inregistrata in cadrul licitatiilor ordonate de CFR Marfa, care a achizitionat servicii de evaluare terenuri si modernizare servicii auxiliare. La licitatia pentru evaluare terenuri s-a obtinut o imbunatatire a pretului de pornire cu 65%, ceea ce s-a materializat intr-o economie de peste 20.000 dolari, iar la licitatia pentru modernizare servicii auxiliare si circuite de forta s-a obtinut o economie de aproape 1,5 milioane dolari.
CFR Marfa este urmata de CNCF CFR cu tranzactii in valoare de peste 1,8 milioane dolari, Nuclearelectrica cu 1,7 milioane dolari, si de CFR IRLU, care a realizat o valoare totala a tranzactiilor de 540.000 dolari, prin achizitionarea de cabluri de comanda si forta.
Pe primul loc in topul punctelor de lucru din teritoriu este Terminalul Iasi, cu o valoare contractuala de 280.000 dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.