Compania ADSL, al doilea furnizor de internet din Franta, a anuntat generalizarea ofertei pachetului sau de servicii Internet, care va putea fi achizitionat pentru mai putin de 30 de euro de catre oricare dintre francezi, fie ca platesc sau nu abonam
Compania ADSL, al doilea furnizor de internet din Franta, a anuntat generalizarea ofertei pachetului sau de servicii Internet, care va putea fi achizitionat pentru mai putin de 30 de euro de catre oricare dintre francezi, fie ca platesc sau nu abonamentul telefonic France Telecom. Pana in prezent, francezii care voiau conexiune Internet dar erau si clienti France Telecom, trebuiau sa plateasca atat taxa de telefonie, cat si taxa suplimentara pentru conexiunea Internet.
De acum inainte insa, ei nu vor mai fi conditionati de plata taxei de 15 euro catre France Telecom. Prin decuplarea celor doua servicii, ADSL spera sa isi sporeasca numarul de utilizatori. Conform estimarilor France Telecom, ADSL isi va depasi in 2006 tinta de crestere de 2 milioane a numarului de abonati.
Tot in 2006, se estimeaza ca aproximativ 96% dintre francezi vor avea acces la Internet prin conexiunea oferita de compania ADSL.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.