O jumatate de kilogram de heroina, arme, munitii si alte obiecte provenite din traficul de stuipefiante au fost confiscate, la sfarsitul saptamanii trecute, in urma unei actiuni a Brigazii Antidrog Bucuresti. Tinta anchetatorilor a fost gruparea int
O jumatate de kilogram de heroina, arme, munitii si alte obiecte provenite din traficul de stuipefiante au fost confiscate, la sfarsitul saptamanii trecute, in urma unei actiuni a Brigazii Antidrog Bucuresti. Tinta anchetatorilor a fost gruparea interlopa cunoscuta sub numele de “Clanul Stanga”, care actioneaza in mai multe zone din Capitala. Vineri, ofiterii antidrog au descins simultan la sase adrese din Bucuresti, de unde au ridicat peste 400 de grame de heroina, portionata in peste 300 de doze si ascunse intr-o punga din plastic. Valoarea drogurilor a fost estimata la peste 20.000 de euro.

Surse judiciare ne-au declarat ca reteaua de traficanti se ocupa cu plasarea stupefiantelor pe piata bucuresteana, iar drgurile provin de pe ruta Turcia - Romania. Trei capi ai retelei au fost retinuti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.