Producatorul de materiale de constructii Prefab Bucuresti a inregistrat in primul semestru o cifra de afaceri de 41,6 milioane lei, in crestere cu 18,6% fata de nivelul raportat in perioada similara a anului trecut, si un profit de peste doua ori mai
Producatorul de materiale de constructii Prefab Bucuresti a inregistrat in primul semestru o cifra de afaceri de 41,6 milioane lei, in crestere cu 18,6% fata de nivelul raportat in perioada similara a anului trecut, si un profit de peste doua ori mai redus, in valoare de 1,7 milioane lei. Compania a consemnat in prima jumatate a anului trecut o cifra de afaceri de 35,07 milioane lei si un profit de 4,6 milioane lei. Printre principalele motive care au influentat negativ rezultatele societatii in 2006 se numara "fiscalitatea excesiva", cresterea tarifelor la materii prime, energie si combustibili si importul unor produse similare cu cele din portofoliul societatii. Prefab produce si comercializeaza produse de balastiera, BCA, grinzi si tuburi de presiune folosite la canalizari si la alimentari cu apa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.