in case. Dar si in acest caz, daca incepem periplul de la Sf. Gheorghe, unde putem admira Muzeul National Secuiesc, apoi putem vizita toate monumentele existente din centrul orasului. La nici trei kilometri dam de Reci, unde aflam de la edilul
in case. Dar si in acest caz, daca incepem periplul de la Sf. Gheorghe, unde putem admira Muzeul National Secuiesc, apoi putem vizita toate monumentele existente din centrul orasului. La nici trei kilometri dam de Reci, unde aflam de la edilul localitatii, Dalnoki Lajos, ca aici se organizeaza tabara celor care canta in fanfara.
Trecand peste raul Negru, ajungem la rezervatia de mesteacan, care se intinde pe 48,2 hectare, dar nici aici nu stam mult pentru ca se intrezareste un lac de agrement unde puteti gasi cazare confortabila, spatii unde puteti practica sporturi gen tenis de masa, tenis de camp, fotbal si pescuit sportiv. Nu putem ramane in loc, chiar daca vremea nu este prielnica si admiram peisajul ce se imbina cu imaginea rustica, pe de-o parte, si casele moderne ce se ridica in vatra satelor, pe de alta. Este greu sa nu observi ca oamenii de aici au o grija deosebita fata de monumentele istorice si fata de bisericile pe care le au, indiferent de ce religie apartin.
Drumul ne poarta rapid spre statiunea celor o mie de izvoare de sanatate numita Covasna, unde ai impresia ca orice problema de sanatate ai avea se poate rezolva. Desi unii spun ca ar fi statiunea celor de varsta a treia, Covasna este atractiva prin multitudinea de posibilitati pentru recuperarea organismului, indiferent de varsta. Explorand pustietatile din Valea Zanelor, dam de regiunea Comandau, care seamana cu Pusta Siberiana dupa cati oameni intalnesti. Ici-colo, mai mult forestieri. Totusi mai exista un centru de tabara care este ocupat mai mult de turisti care isi doresc liniste desavarsita, neavand nici macar semnal la telefonul mobil.
Dar sa cuprinzi tot este imposibil, fiti alaturi de noi in urmatoarele pagini si veti afla mai multe!

Meteo


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.