Pentru ilegalitatile savarsite, anul trecut, la concursul pentru ocuparea functiei de inspector adjunct pe relatii de munca in cadrul Inspectiei Muncii, ministrul Gheorghe Barbu s-a ales cu plangere penala din partea unui fost subaltern. Daca va pie
Pentru ilegalitatile savarsite, anul trecut, la concursul pentru ocuparea functiei de inspector adjunct pe relatii de munca in cadrul Inspectiei Muncii, ministrul Gheorghe Barbu s-a ales cu plangere penala din partea unui fost subaltern. Daca va pierde procesul acesta va trebui sa scoata din buzunar 100.000 RON.

Saptamana trecuta, „Gardianul“ a publicat un amplu material in care demonstra cum, anul trecut, ministrul muncii, Gheorghe Barbu, a favorizat prin manevre ilegale, ocuparea functiei de inspector de stat adjunct in cadrul Inspectiei Muncii de catre Valentina Contescu, consilier al primului-ministru. Asa cum am aratat, numirea in functie a Valentinei Contescu a fost semnata de Barbu prin incalcarea flagranta a unei hotarari judecatoresti, care nu permitea, sub nicio forma, postarea acesteia pe scaunul de inspector adjunct. O data pentru ca s-a demonstrat ca nu indeplinea conditia de baza a concursului, 17 ani vechime in specialitate juridica, si apoi pentru ca s-a demonstrat ca la etapa interviului notele candidatilor au fost falsificate, de membrii comisiei de examinare, in favoarea consilierului ministerial.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.