de Munca, motivand ca actualul cadru legislativ nu interzice fostilor ofiteri de Securitate sa detina astfel de functii in stat. Discutiile dintre liderii celor doua partide au devenit tensionate in momentul in care seful Executivului i-a avertizat p
de Munca, motivand ca actualul cadru legislativ nu interzice fostilor ofiteri de Securitate sa detina astfel de functii in stat. Discutiile dintre liderii celor doua partide au devenit tensionate in momentul in care seful Executivului i-a avertizat pe pedisti ca o sa-i demita personal pe Ionescu si pe Teodorescu, daca nu vor fi retrasi. Sursele citate au precizat ca Emil Boc si Adriean Videanu au raspuns sec ca premierul nu poate face acest lucru, intrucat ambii sunt functionari publici si au fost numiti prin ordin al ministrilor PD de la Mediu, Sulfina Barbu, si Munca, Gheorghe Barbu, care nu vor semna inlaturarea lor. Mai mult, liderii democrati au mai sustinut ca Aurel Teodorescu si-a dat demisia din partid si ca acum este independent, argument respins de Tariceanu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.