Interpreta
Varsta: 63 de ani Margareta Paslaru s-a reintalnit zilele acestea cu admiratorii sai la Teatrul de Vara din Mamaia, cu ocazia lansarii a doua CD-uri cu compilatii realizate de Casa de Discuri Electrecord. Cele doua albume intitula
Interpreta
Varsta: 63 de ani Margareta Paslaru s-a reintalnit zilele acestea cu admiratorii sai la Teatrul de Vara din Mamaia, cu ocazia lansarii a doua CD-uri cu compilatii realizate de Casa de Discuri Electrecord. Cele doua albume intitulate ""Margareta Best Of..."" si ""40 de ani de la primul disc"" contin slagare nemuritoare, precum ""Lasa-mi, toamna, pomii verzi"", ""Pasarile"", ""Chemarea marii"". Potrivit cantaretei, banii obtinuti din vanzarea celor doua CD-uri vor fi donati in totalitate sinistratilor care si-au pierdut casele in timpul inundatiilor din acest an. Pentru lansarea celor doua albume si pentru gestul nobil de a dona banii obtinuti din vanzarea acestora oamenilor defavorizati de soarta, Jurnalul National o declara pe gloria muzicii romanesti din anii ""60-""70, Margareta Paslaru, ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.