Thriller-ul „Children of Men“, in care joaca si actrita Oana Pellea, va avea premiera mondiala pe 3 septembrie, la prestigiosul Festival International de Film de la Venetia. Printre partenerii actritei s-au numarat Julian Moore si Clive

Thriller-ul „Children of Men“, in care joaca si actrita Oana Pellea, va avea premiera mondiala pe 3 septembrie, la prestigiosul Festival International de Film de la Venetia. Printre partenerii actritei s-au numarat Julian Moore si Clive Owen (foto) sau Michael Caine.

Oana Pellea (Marichka) interpreteaza unul dintre personajele unei lumi aflate in teroare din cauza amenintarii cu disparitia totala. Produs de Universal Pictures si Strike Entertainment, „Children of Men“ descrie o lume dintr-un viitor nu foarte indepartat, condamnata la o stare de anarhie generalizata, cauzata de o problema grava de infertilitate. Cel mai tanar om de pe planeta, in varsta de 18 ani, a murit, iar in urma acestei intamplari omenirea se confrunta cu posibilitatea disparitiei definitive. Pe fondul unor acte de violenta ce au cuprins Londra, puse la cale de secte nationaliste razboinice, povestea din „Children of Men“ urmareste parcursul unui erou atipic, un campion al supravietuirii pe pamant - Theo (Clive Owen). Acesta este un fost activist deziluzionat transformat intr-un bir ocrat, care este fortat sa se lupte cu propriii demoni si sa protejeze ultima speranta a omenirii.

Parteneri de Oscar
Oana Pellea a filmat in Marea Britanie. Filmul are la baza romanul omonim de succes al lui PD James. Regizorul si scenaristul productiei este Alfonso Cuaron, cunoscut pentru filmele „Harry Potter and the Prisoner of Azkaban“ („Harry Potter si Prizonierul din Azkaban“) si „Y tu mama tambien“ („Si mama ta la fel!“), informeaza Mediafax.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.