In ciuda zvonurilor ca renunta la cariera muzicala pentru actorie, Nicoleta Luciu spune ca are primul album din cariera solo aproape gata. Zsolt Csergo, iubitul vedetei, contribuie si el la aparitia materialului discograficpe piata.  In ciuda z

In ciuda zvonurilor ca renunta la cariera muzicala pentru actorie, Nicoleta Luciu spune ca are primul album din cariera solo aproape gata. Zsolt Csergo, iubitul vedetei, contribuie si el la aparitia materialului discograficpe piata. In ciuda zvonurilor ca ar renunta la cariera muzicala in detrimentul actoriei, Nicoleta Luciu spune ca are primul album din cariera solo aproape gata. Zsolt Csergo, iubitul cel bogat al vedetei, contribuie si el la aparitia materialului discografic pe piata.

Nicoleta Luciu, cunoscuta in primul rand ca vedeta Playboy si abia mai apoi ca actrita, incearca sa demonstreze ca nici microfonul nu-i este strain. Cu toate ca a facut parte din trupa Laguna, nici ea si nici colega sa Anca nu au reusit sa demonstreze ca au calitati de cantarete.

Considerand ca-i dauneaza aparitia pe scena alaturi de Anca si ca i-ar fi mult mai bine singura, Nicoleta a luat decizia de a se reorienta spre o cariera solo. A luat taurul de coarne, i-a spus “pas” Ancai si si-a vazut de viata ei. Sunt voci care sustin ca, de cand a devenit iubita omului de afaceri Zsolt Csergo., Nicoleta a devenit infumurata. Se pare ca si ea, ca si celelalte vedete, a uitat de unde a plecat. Cert este ca imaginea ei se vinde bine si va fi mult mai profitabil ca banii incasati pe fiecare aparitie sa-i ramana doar ei si sa nu-i imparta cu altcineva.

Multi au spus ca nu are voce si ca fuge de o cariera in muzica. Vedeta insa a lasat undeva la urma aceasta prima dragoste a ei, din pricina faptului ca a inceput sa cocheteze cu actoria. Primul sau rol a fost un real succes, fiecare aparitie a sa ridicand vizibil cotele de audienta, asa ca Nicoleta a fost distribuita intr-o a doua telenovela, “Iubire ca-n filme”.

Album facut de Laurentiu Duta


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.