Licitatia organizata de Primaria Capitalei pentru desemnarea castigatorului care va moderniza Piata Eroii Revolutiei si va construi un pasaj pietonal subteran pentru a lega statiile de tramvai Viilor si din Soseaua Giurgiului de cele de metrou este
Licitatia organizata de Primaria Capitalei pentru desemnarea castigatorului care va moderniza Piata Eroii Revolutiei si va construi un pasaj pietonal subteran pentru a lega statiile de tramvai Viilor si din Soseaua Giurgiului de cele de metrou este pe punctul de a fi reluata din cauza ca ambele companii care au depus oferte au cerut mai multi bani decat a aprobat Consiliul General. Din cele cinci companii care au cumparat caietul de sarcini, doar doua asocieri au fost interesate de contract. Este vorba de Iridex Group Constructii SRL (pastorita de conservatorul Dan Voiculescu), in asociere cu SC Sopmet SA, si grupul format din firmele Construcoes Gabriel As Couto SA, Amandio Carvalho SA si Euro Construct International SRL, insa ambele asocieri au depasit valoarea maxima de 9.385.048 RON, recomandata de consultant.

In aceste conditii, primaria trebuie sa repete procedura de licitatie pana cand ofertele nu vor depasi plafonul aprobat de Consiliul General.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.