Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, a declarat ca nu doreste reciprocitate la bilete cu Dinamo si ca va cere acceptul LPF pentru a le interzice fanilor "alb-rosii" accesul la meciul din etapa a 5-a a Ligii I. Mititelu considera ca numai
Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, a declarat ca nu doreste reciprocitate la bilete cu Dinamo si ca va cere acceptul LPF pentru a le interzice fanilor "alb-rosii" accesul la meciul din etapa a 5-a a Ligii I. Mititelu considera ca numai asa s-ar putea preveni un eventual conflict intre suporterii Universitatii si cei ai lui Dinamo, data fiind marea rivalitate dintre acestia. "Riscul este foarte mare, din cauza dusmaniei care exista intre cele doua cluburi. Nu o fac din rautate, dar s-ar putea intampla o catastrofa. Iar jandarmii, cat de multi ar fi, este posibil sa nu poata face fata. Am inteles ca si la Bucuresti au fost probleme intre dinamovisti si fanii Timisoarei, iar craiovenii nu cred ca au uitat ceea ce li s-a intamplat la ultimul meci din Divizia B. Voi refuza reciprocitatea de bilete si voi cere LPF aprobarea sa nu-i las pe stadion pe fanii dinamovisti", a declarat Mititelu. In sezonul trecut, inaintea partidei Dinamo II - Univ. Craiova, disputata pe 3 iulie, in etapa a 30-a din Divizia B, s-a produs o altercatie intre suporterii dinamovisti si cei olteni, mai multe persoane fiind ranite. Aproximativ 250 de suporteri dinamovisti, impartiti in doua grupuri, i-au atacat pe cei circa 30 de sustinatori ai Universitatii prezenti in tribune. Potrivit suporterilor olteni, fanii dinamovisti erau inarmati cu bate, pietre, lanturi si chiar cutite, trei sustinatori ai Universitatii fiind injunghiati. Incidente intre suporterii Universitatii si un grup de fani dinamovisti s-au produs si pe 8 aprilie, inaintea partidei pe care echipa olteana a disputat-o cu Juventus Bucuresti, in etapa a 29-a a esalonului secund. Fanii dinamovisti i-au atacat cu pietre pe cei olteni, care au ripostat in acelasi mod, incidentele avand loc pe strazile din apropierea stadionului din cartierul bucurestean Colentina. Pentru meciul cu Dinamo (duminica, ora 20,30), Universitatea a pus biletele in vanzare incepand de luni, directorul executiv Ovidiu Costesin afirmand ca stadionul va fi "prea mic" pentru aceasta partida. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.