Marian Iancu, presedintele lui "Poli" Timisoara, a declarat marti seara, la postul de televiziune local Analog TV, ca s-a hazardat in declaratiile sale facute la adresa lui Alexa si Grigorie dupa meciul pierdut cu Dinamo, scor 1-3. "Am vorbit in ulti
Marian Iancu, presedintele lui "Poli" Timisoara, a declarat marti seara, la postul de televiziune local Analog TV, ca s-a hazardat in declaratiile sale facute la adresa lui Alexa si Grigorie dupa meciul pierdut cu Dinamo, scor 1-3. "Am vorbit in ultimele ore cu mai multi oameni din club, am discutat si cu antrenorul Cartu. M-am hazardat putin in privinta celor doi jucatori, Alexa si Grigorie, poate si din dorinta mea ca ei doi sa ne ajute foarte mult. Trebuie sa luam in calcul mai multe momente. Poate nu primeam primul gol daca Emeghara se implica mai mult la actiunea respectiva. A mai fost si faza golul doi. Cand s-a gresit. Sunt suparat, dar poate m-am hazardat putin dupa meci", a spus Iancu, citat de site-ul oficial al lui "Poli". Iancu a facut referire si la Alexa: "Trebuie sa dea dovada ca e profesionist si ca la experienta lui trebuie sa invinga presiunea unui asemenea meci cum a fost cel cu Dinamo. Vinovati suntem toti. Poate am gresit destul de mult cu declaratiile mele de duminica seara. Cred ca am pus prea multe pe umerii celor trei, Alexa, Grigorie si Balace. Cred ca e de-ajuns, ramane ca Sorin Cartu sa arate ce e de facut la echipa mai departe. Mi-am dat seama ca si altii au gresit in partida cu Dinamo. A gresit toata echipa, iar cei doi au fost paratrasnetul pentru mine. Imi doream foarte mult ca transferurile lor sa confirme". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.