Mai multi oameni de afaceri chinezi din regiunea Shanghai sunt interesati sa investeasca in fabrica de automobile Daewoo din Craiova. Acestia si-au exprimat dorinta la sfarsitul saptamanii trecute, cand s-au intalnit cu conducerea Consiliului Judetea
Mai multi oameni de afaceri chinezi din regiunea Shanghai sunt interesati sa investeasca in fabrica de automobile Daewoo din Craiova. Acestia si-au exprimat dorinta la sfarsitul saptamanii trecute, cand s-au intalnit cu conducerea Consiliului Judetean Dolj. Din grupul de vizitatori care au solicitat aceasta intrevedere cu edilii Doljului au facut parte secretarul I al Ambasadei Republicii populare Chineze in Romania, doamna Xu Baoyi, si vicepresedintele Asociatiei Romane a Constructorilor de Cladiri, Laurentiu Plosceanu. "Mi-au marturisit ca au ajuns la concluzia ca Bucurestiul devine o zona saturata din punctul de vedere al oportunitatilor de investitii, asa ca, afland despre judetul nostru, au dorit sa vina sa studieze posibilitatile de deschidere a unor afaceris" a declarat presedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, citat de Rompres.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.