Toamna aceasta se anunta bogata in nunti. O serie de vedete din strainatate, dar si de pe la noi vor spune „Da“ in fata altarului. Printre ele se numara si Daniela Gyorfi. Ea si iubitul ei, George Tal, au planuit sa se casatoreasca in ac
Toamna aceasta se anunta bogata in nunti. O serie de vedete din strainatate, dar si de pe la noi vor spune „Da“ in fata altarului. Printre ele se numara si Daniela Gyorfi. Ea si iubitul ei, George Tal, au planuit sa se casatoreasca in aceasta toamna.

Anul acesta l-a cunoscut in Germania pe George Tal. A fost dragoste la prima vedere. Ce a urmat? Drumurile tot mai dese ale Danielei catre Germania si venirea lui George in Romania ori de cate ori avea timp, discutiile la telefoane cu sutele de ore au dus la concretizarea nu doar a unei relatii solide, stabile, ci si la un viitor mariaj. Acum Daniela este linistita. George s-a mutat impreuna cu ea si isi fac planuri de nunta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.