Handbalul feminin romanesc a mai reusit sa dea o lovitura in competitiile internationale prin reprezentativa de tineret, care a obtinut in week-end-ul recent incheiat medaliile de bronz la Mondialele din Canada. Ieri, la revenirea in tara, cea mai v
Handbalul feminin romanesc a mai reusit sa dea o lovitura in competitiile internationale prin reprezentativa de tineret, care a obtinut in week-end-ul recent incheiat medaliile de bronz la Mondialele din Canada. Ieri, la revenirea in tara, cea mai valoroasa jucatoare a turneului final, Cristina Neagu, nominalizata ca MVP-ul Mondialelor, a declarat ca i-au tremurat picioarele de emotii atunci cand a fost anuntata de oficialii IHF ca face parte din All Stars Team. "Sunt foarte fericita, chiar daca puteam obtine o medalie mai stralucitoare. Tensiunea si-a spus cuvantul in semifinala cu Danemarca si am pierdut, desi am avut in mana calificarea in finala. Apoi, am invins Franta, care ne-a condus jumatate de meci, dar am luat chiar exemplul danezelor la pauza, ne-am mobilizat si am invins. Cand am auzit strigat numele meu, la titlul de MVP si in echipa Mondialelor, mi-au tremurat picioarele de emotii", a "recunoscut Cristina Neagu. Prezent alaturi de elevele sale pe Aeroportul International Henri Coanda, antrenorul lotului, Gavril Kozma, a spus ca in finalul meciului cu Danemarca a trait un moment de frustrare, pe care nu vrea sa-l mai simta niciodata. "A fost frustrant. Nu vreau sa mai traiesc niciodata asa ceva. Aveam doua goluri avans si posesia mingii si in loc sa tragem de timp, am vrut sa mai marcam un gol. Ne-a costat scump. Danezele ne-au invins, dar cred ca am invatat cu totii lectia. Am devenit mai intelepti si, dupa ce in 2005 am castigat medalia de argint la Europene, in 2006 medalia de bronz la Mondiale, sper ca anul viitor sa aducem Romaniei aurul", a precizat Gavril Kozma. Reamintim ca pentru performanta obtinuta in Canada, handbalistele vor fi recompensate cu cate 5.000 RON, din care 2.000 RON provin din visteria ANS, conform legislatiei in vigoare.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.