Eurom Leasing a decis contractarea unui credit de leasing in valoare de circa un milion de euro si a unui credit de 450.000 lei in scopul achitarii datoriilor la bugetul de stat, potrivit unei raportari a companiei in Monitorul Oficial. Printr-o hota
Eurom Leasing a decis contractarea unui credit de leasing in valoare de circa un milion de euro si a unui credit de 450.000 lei in scopul achitarii datoriilor la bugetul de stat, potrivit unei raportari a companiei in Monitorul Oficial. Printr-o hotarare a actionarilor creditul obtinut va fi sustinut print-o garantie din partea Fondului National de Grantare a Creditelor pentru IMM, garantie reprezentand un apartament de doua camere in Bucuresti, un teren si un imobil din Caracal, eventualele diferente urmand a fi acoperite prin lichiditati. Actionarii societatii Eurom Leasing IFN SA sunt Lucian Pricina (78,2222%), Teodor Sterian (15%), Eurom Bank (2,7222%), Dumitru Roibu (3,0556%) si Andreica Marin (1%), iar capitalul social al societatii este in valoare de 0,72 milioane lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.