Membrii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) au aprobat, in sedinta lor de ieri, cererile de pensionare formulate de catre doi procurori ai Sectiei parchetelor militare din cadrul parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie car
Membrii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) au aprobat, in sedinta lor de ieri, cererile de pensionare formulate de catre doi procurori ai Sectiei parchetelor militare din cadrul parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie care au instrumentat dosarul "Revolutiei". Este vorba despre magistratul Vasile Stanca, delegat in functia de sef al Serviciului urmarire penala, si despre procurorul Gheorghe Oancea. Cererile de pensionare trebuie sa fie aprobate si de catre presedintele Traian Basescu. Procurorul-sef al Sectiei parchetelor militare, Dan Voinea, a afirmat la inceputul lunii iunie ca pana la acea data nu erau probe ca ar fi existat teroristi care sa atace populatia in timpul Revolutiei din 1989. "Nu exista probe din care sa rezulte ca Romania a fost atacata de o alta tara", a declarat Dan Voinea.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.