gest va spori primejdiile care pandesc lumea in loc de a le diminua.
Comentatorii americani considera ca remarcile lui Bush constituie un prim semnal al implicarii sale directe in campania electorala pentru scrutinul parlamentar din toamna, cand
gest va spori primejdiile care pandesc lumea in loc de a le diminua.
Comentatorii americani considera ca remarcile lui Bush constituie un prim semnal al implicarii sale directe in campania electorala pentru scrutinul parlamentar din toamna, cand Partidul Republican risca sa piarda controlul asupra Congresului, ceea ce ar paraliza ultimii doi ani ai mandatului prezidential. In acelasi timp, el reprezinta un indiciu ca razboiul din Irak va fi una din temele centrale ale acestei campanii.
In demersul lor, partizanii retragerii aduc ca argument sondajele de opinie care demonstreaza o scadere continua a sprijinului fata de acest razboi. Analistii de peste Ocean sunt de acord ca nemultumirea fata de mersul razboiului constituie principala primejdie cu care se confrunta republicanii. In conferinta sa de presa, Bush a recunoscut aceasta realitate: "Traversam vremuri grele, incarcate de pericole, ceea ce se reflecta asupra starii de spirit a tarii", a spus el.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.