si asa este irespirabil, in timpul pranzului.
Brigada de Politie Rutiera, Directia de Inspectie si Control din cadrul Primariei Capitalei, Registrul Auto Roman si Autoritatea Rutiera Romana au desfasurat, ieri, o actiune, in 10 locatii din Bucur
si asa este irespirabil, in timpul pranzului.
Brigada de Politie Rutiera, Directia de Inspectie si Control din cadrul Primariei Capitalei, Registrul Auto Roman si Autoritatea Rutiera Romana au desfasurat, ieri, o actiune, in 10 locatii din Bucuresti, unde au controlat 60 de camioane. S-au verificat legalitatea traficului greu in zonele interzise ale Capitalei, controlul starii tehnice si nivelul poluarii mediului. Au fost prinsi si amendati, cu cate 30 milioane lei, 43 de soferi care circulau in zonele de restrictie, fara a avea autorizatie de circulatie valabila pentru perioada de timp in care au fost surprinsi, tonajul sau zona in care aveau dreptul sa circule.

Restrictionari in functie de zona
Conform Politiei Rutiere, Bucurestiul este impartit in doua mari zone de circulatie, dispuse in doua inele concentrice. Astfel, in zona "A", cea din centrul Capitalei, sunt restrictionate accesul si circulatia masinilor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 5 tone, iar in zona "B", aflata in exteriorul zonei "A", sunt restrictionate accesul autovehiculelor cu masa maxima autorizata de 7,5 tone.
Masinile de mare tonaj, destinate transportului de marfuri si utilaje, pot circula in Bucuresti, pana la sfarsitul acestei luni, doar intre orele 20.00 si 7.00 si numai cu autorizatie.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.