se adauga si cea a nesigurantei zilei de maine. Camarile Centrului sunt goale, carnea s-a rarit din meniu, iar furnizorii de alimente nu mai pot fi amanati, prea mult, cu platile, Directia pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DASPC)
se adauga si cea a nesigurantei zilei de maine. Camarile Centrului sunt goale, carnea s-a rarit din meniu, iar furnizorii de alimente nu mai pot fi amanati, prea mult, cu platile, Directia pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DASPC) Vaslui avand acumulate datorii in jurul a 190 miliarde de lei. Ionel Armeanu, directorul DASPC Vaslui, a confirmat faptul ca, in prezent, o parte a furnizorilor si-au intetit presiunile pentru recuperarea contravalorii marfii livrate Centrului din Husi. "Intr-adevar, furnizorii au devenit din ce in ce mai nerabdatori. In aceeasi situatie cu azilul de la Husi sunt toate unitatile din subordinea noastra. Insa nu se va pune, in niciun caz, problema infometarii batranilor. Permanent cautam solutii. Batranilor, pana la rezolvarea situatiei, li se vor asigura alimentele, pentru ca noi vom apela la intelegerea furnizorilor", a precizat Ionel Armeanu. In timp ce oficialitatile dau asigurari ca blocajul financiar va fi rezolvat, batranii asistati isi aduc, din nou, aminte ca dupa o varsta societatea ii respinge. Jana Vasiliu, asistata in Centrul de Asistenta Sociala din Husi, este de parere ca "viata e cum e, sinistra.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.