Ministrul apararii nationale Teodor Atanasiu a apreciat, ieri, ca decizia Comisiei speciale a Presedintiei, in cazul sau, nu poate fi decat de neincepere a urmaririi penale, informeaza Mediafax. „Dar decizia apartine presedintelui“, a co
Ministrul apararii nationale Teodor Atanasiu a apreciat, ieri, ca decizia Comisiei speciale a Presedintiei, in cazul sau, nu poate fi decat de neincepere a urmaririi penale, informeaza Mediafax. „Dar decizia apartine presedintelui“, a completat Atanasiu, dupa ce a fost audiat, pentru a doua oara, de aceasta comisie.

Raportul
Comisia speciala a Presedintiei lucreaza la definitivarea raportului care va fi inaintat sefului statului si nu mai sunt necesare audieri suplimentare ale ministrului apararii, a declarat, la randul lui, consilierul prezidential Stefan Deaconu, presedintele Comisiei. Consilierul prezidential a precizat ca nu poate da amanunte referitoare la discutiile pe care comisia le-a avut cu ministrul Atanasiu, dar a spus ca, in momentul in care raportul va fi finalizat, presedintele il va primi si ii va face publice concluziile. Deaconu nu a putut preciza un termen de finalizare a raportului. Surse liberale au precizat ca raportul este aproape finalizat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.