Actiunile emise de societatea de asigurari Ardaf au inregistrat in sedinta de ieri o apreciere a pretului de referinta cu 10,88%, dupa ce in ultimele sedinte au scazut cu aproximativ 50%. "Fluctuatiile inregistrate de actiunile Ardaf sunt cauzate de
Actiunile emise de societatea de asigurari Ardaf au inregistrat in sedinta de ieri o apreciere a pretului de referinta cu 10,88%, dupa ce in ultimele sedinte au scazut cu aproximativ 50%. "Fluctuatiile inregistrate de actiunile Ardaf sunt cauzate de operatiunea de majorare de capital social, in cadrul careia actionarii au subscris actiuni la un pret de subscriere de 0,1 lei, efectuandu-se astfel o medie intre pretul de piata a unei actiuni si pretul de subscriere a actiunilor nou emise", a declarat Radu Iloiu, broker la agentia de brokeraj Active International. In ultima sedinta au fost tranzactionate 627.500 actiuni, in valoare de 98.606 lei, la un pret mediu de 0,1570 lei/actiune. Actionarii Ardaf au hotarat, in 8 august, majorarea capitalului social al companiei cu 181,2 milioane lei, pana la 231,27 milioane de lei, prin aport in numerar. Operatiunea a fost impartita in doua etape, una in temeiul legii generale, cu aport de 110 milioane de lei, si alta in baza legii speciale, cu 71,2 milioane de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.