Antena 1 pregateste, in aceasta toamna, pentru telespectatorii sai, un nou proiect de anvergura, telenovela intitulata ""Vocea inimii"". Serialul poarta aceleasi insemne si garantii ale succesului ca ""Secretul Mariei"", este semnat in colabo
Antena 1 pregateste, in aceasta toamna, pentru telespectatorii sai, un nou proiect de anvergura, telenovela intitulata
""Vocea inimii"".


Serialul poarta aceleasi insemne si garantii ale succesului ca ""Secretul Mariei"", este semnat in colaborare de firma Augustei si a lui Valeriu Lazarov, ""La Dolce Vita Production"", si de casa de productie a Antenei 1, ""Intact Production"".
DISTRIBUTIE. Nume sonore au fost alese pentru a juca in aceasta telenovela, o parte dintre actorii care s-au bucurat de aprecierea publicului in ""Secretul Mariei"" se regasesc si aici: Ioan Isaiu, Toma Danila sau Olga Delia Mateescu. De asemenea, celebrii artisti vor putea fi urmariti, incepand cu acest septembrie, in ""Vocea inimii"": Cezara Dafinescu, Alexandru Repan, Ion Dichiseanu, Alexandrina Halic, Marius Bodochi, dar si nume consacrate ale tinerei generatii, cum ar fi Viorica Voda - pe care publicul si-o reaminteste, desigur, din filmul de lungmetraj in care si-a facut debutul, ""Filantropica"" lui Nae Caranfil, Maria Dinulescu - care are, la 25 de ani, o filmografie impresionanta, sau Andreea Macelaru Sofron, frumoasa si talentata actrita a Nottara-ului bucurestean.
REACTII. ""Prezenta acestor nume grele de pe scena romaneasca in noua productie «Vocea inimii» ne onoreaza. Echipa formata din actori profesionisti va fi imbatabila, pentru ca, in afara unui schimb de replici in fata camerelor de luat vederi, este important ca oamenii sa poata comunica din priviri, sa-si transmita emotia unul altuia, dar si telespectatorilor. Iar ei toti, fara exceptie, au acest ""har"", spune Augusta Lazarov.
Graitoare este si experienta marturisita de Viorica Voda: ""Am urmarit telenovela «Secretul Mariei», in special pentru a vedea cum joaca marii actori din acest serial, pentru ca oricand am de invatat de la ei, ii admir. Am o mare consideratie, spre exemplu, pentru Olga Delia Mateescu si, cand m-am prezentat la casting si am vazut-o pe aceasta mare doamna a scenei romanesti dand replici alaturi de mine, m-am emotionat foarte tare, m-am pierdut, initial, apoi mi-am spus ca eu trebuie sa obtin acest rol pentru a putea juca alaturi de ea"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.