Stefan Grigorie si Dan Alexa au declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca sunt dispusi sa se lase de fotbal daca se va dovedi faptul ca nu si-au aparat corect sansele in meciul cu Dinamo. Grigorie a precizat ca atat el, cat si colegul sau sunt di
Stefan Grigorie si Dan Alexa au declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca sunt dispusi sa se lase de fotbal daca se va dovedi faptul ca nu si-au aparat corect sansele in meciul cu Dinamo. Grigorie a precizat ca atat el, cat si colegul sau sunt dispusi sa fie testati cu detectorul de minciuni pentru a dovedi faptul ca au jucat corect. Alexa si Grigorie au tinut sa raspunda astfel declaratiilor presedintelui clubului timisorean, Marian Iancu, care i-a acuzat pe cei doi jucatori ca nu si-au aparat corect sansele in meciul cu fosta lor echipa, Dinamo. Cei doi jucatori timisoreni nu au participat la antrenamentul de ieri dimineata, fiind invoiti de antrenorul Sorin Cartu pentru a sustine conferinta de presa.
Grigorie: "Mergem si la poligraf!"
"Chiar nu am stat mult pe ganduri sa vin la Timisoara. Am semnat pe trei ani si am avut mare incredere in acest colectiv. Aceste vorbe grele ne dor pentru ca de-a lungul carierei nu am fost banuiti niciodata ca nu ne-am aparat corect sansele. Stiu cat de mult am muncit sa ajungem la acest nivel. Nu ne pretam la astfel de lucruri. Daca cineva va dovedi, suntem dispusi sa ne lasam de fotbal si in plus, pentru ca se poarta in fotbalul romanesc, mergem si la detectorul de minciuni. Sunt vorbe grele care vor apasa mult asupra noastra, deoarece nu am fost crescuti in acest mod", a spus Grigorie. Mijlocasul timisorenilor si-a amintit ca si in perioada cand juca la Dinamo au fost presiuni mari si a precizat ca nu poate pune evolutia mai slaba a sa de duminica pe faptul ca a fost timorat. "Cand am fost la Dinamo au fost presiuni mari. Suntem obisnuiti sa fim injurati. Pe orice stadion te duci esti injurat de suporterii echipei adverse. Am jucat si meciuri cu presiune mai mare asa ca nu s-a pus problema sa fim timorati la intalnirea cu Dinamo. Problema este doar ca am jucat prost", a declarat Grigorie, care a confirmat faptul ca i-a raspuns pe un ton ridicat antrenorului Sorin Cartu. "Antrenorul mi-a spus ceva pe un ton ridicat. Probabil din cauza rezultatului, a tensiunii, dar am discutat dupa meci si nu este nici o problema. Probabuil ca voi fi amendat pentru ca si eu am raspuns pe un ton mai tare. In acel moment am avut pozitii diferite. Mi-am cerut scuze si imi cer scuze si acum pentru ca stiu ca nu trebuia sa raspund in acel moment. Cartu trebuia sa se rasteasca la toti, deoarece am fost o apa si un pamant", a spus Grigorie.
Alexa: "Nu ma lepad de Netoiu!"
La randul sau, Alexa a declarat ca este dispus sa se lase de fotbal daca cineva dovedeste ca nu si-a aparat corect sansele. "Din punctul meu de vedere am venit acasa, la Timisoara, cu inima deschisa sa joc pentru Politehnica. Am venit cu cea mai mare incredere in acest proiect. Acuzele sunt total nefondate. Singurul lucru pe care eu mi-l reprosez este jocul foarte prost pe care l-am facut. Daca vreodata aveti vreo dovada, cat de mica, ca Alexa nu si-a aparat corect sansele eu renunt la viata sportiva. O spun cu toata responsabilitatea, nu sunt vorbe in vant", a declarat Alexa. Mijlocasul timisorenilor a spus ca declaratiile date de Iancu au fost facute la cald. "Am vorbit cu Iancu si mi-a spus ca acele vorbe au fost rostite la primul impuls. Poate nimeni nu si-a fi dorit mai mult ca mine si Grigorie sa jucam bine la acest meci. Daca ne sunt puse la indoiala bunele credinte suntem decisi chiar sa ne reziliem contractele. Este foarte greu sa lucrezi cu oameni care nu au incredere in tine. Este o perioada foarte grea. Nimanui nu-i convine sa fie sunat de prieteni, de familie, sa fie intrebat ce s-a intamplat", a precizat Alexa. Acesta a mai declarat ca nu mai apartine lui Gigi Netoiu, dar confirma faptul ca vorbeste la telefon cu acesta. "Netoiu nu mai este implicat la Dinamo. Vorbesc cu el o data pe saptamana sau chiar la doua saptamani. Avem o relatie de opt ani de zile. Acum sunt cumparat in totalitate de Timisoara, dar nu ma voi lepada niciodata de Netoiu. E un om care m-a ajutat mult in cariera si as fi pervers daca as face asa ceva. Nu am vorbit cu Netoiu nici inainte, nici dupa meciul cu Dinamo", a incheiat Alexa. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.