Sufleu de vinete
Pentru 4 portii
Ingrediente: 2 vinete (700 g), sare, 3 cepe, 2 catei de usturoi, cca 175 ml ulei, 300 g rosii, 250 g branza mozzarella (sau telemea), 4 cartofi (400 g), 1/2 legatura patrunjel, piper, 4 linguri parmezan ras
Mod de preparare: Vinetele se spala si se taie in felii rotunde, groase de 1/2 cm. Se presara cu sare si se lasa sa stea 10 minute. Ceapa si usturoiul se curata, se toaca fin si se calesc intr-o lingurita de ulei incins. Se scot si se pun intr-un vas. Rosiile spalate si mozzarella se taie in felii rotunde. Cartofii se curata si se taie tot in felii rotunde. Feliile de vinete se clatesc, se zvanta si se prajesc in restul de ulei incins, pe ambele parti. Se pun sa se scurga pe o hartie absorbanta.
Despre autor:
Sursa: Adevarul
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Femeia care rescrie felul în care copiii învață să vorbească
Sursa: start-up.ro
-
Răzvan Ghenu, Arggo: Ne confruntăm cu din ce în ce mai multe atacuri cibernetice
Sursa: retail.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în săptămâna 29 aprilie - 5 mai
Sursa: garbo.ro
-
Revolut are în vedere o creștere cu 40% a angajaților
Sursa: futurebanking.ro
-
She's Next: femeile adună mai ușor oameni în jurul lor. Cum pot...
Sursa: kudika.ro
-
Care e povestea Daciei „aprobate” de Putin ce are și o versiune electrică
Sursa: wall-street.ro