cu sufleu cu tot! Asta da, dezastru! Musafirii oftau dupa sufleu, iar mama ofta dupa vasul nou de Jena, pe care- l primise de curand cadou. Reteta de mai jos nu se inscrie in formula clasica a sufleurilor. Dar este mai simpla si fara riscuri! <
cu sufleu cu tot! Asta da, dezastru! Musafirii oftau dupa sufleu, iar mama ofta dupa vasul nou de Jena, pe care- l primise de curand cadou. Reteta de mai jos nu se inscrie in formula clasica a sufleurilor. Dar este mai simpla si fara riscuri!

Sufleu de vinete
Pentru 4 portii
Ingrediente: 2 vinete (700 g), sare, 3 cepe, 2 catei de usturoi, cca 175 ml ulei, 300 g rosii, 250 g branza mozzarella (sau telemea), 4 cartofi (400 g), 1/2 legatura patrunjel, piper, 4 linguri parmezan ras
Mod de preparare: Vinetele se spala si se taie in felii rotunde, groase de 1/2 cm. Se presara cu sare si se lasa sa stea 10 minute. Ceapa si usturoiul se curata, se toaca fin si se calesc intr-o lingurita de ulei incins. Se scot si se pun intr-un vas. Rosiile spalate si mozzarella se taie in felii rotunde. Cartofii se curata si se taie tot in felii rotunde. Feliile de vinete se clatesc, se zvanta si se prajesc in restul de ulei incins, pe ambele parti. Se pun sa se scurga pe o hartie absorbanta.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.