In sfarsit i-am multumit pe englezi...
"La Bucuresti am gasit primirea cea mai calduroasa".
Inapoiati in Anglia din turneul continental, membrii echipei "Preston North End"au declarat ziaristilor englezi ca "la Bucuresti am gasit primirea
In sfarsit i-am multumit pe englezi...
"La Bucuresti am gasit primirea cea mai calduroasa".
Inapoiati in Anglia din turneul continental, membrii echipei "Preston North End"au declarat ziaristilor englezi ca "la Bucuresti am gasit primirea cea mai calduroasa".
Inregistrand aceasta declaratie, ziarul englez "Lancashire Daily Post"publica si urmatoarele amanunte asupra vizitei celebrei echipe engleze in Romania. Jucatorii isi amintesc cu placere de ultima Duminica petrecuta la Bucuresti. In acea zi ei au asistat la slujba religioasa oficiata la biserica engleza. D-l Harold Jackson, originar din Folwood, care ocupa la Bucuresti un post de contabil, a cantat la orga acompaniindu-l pe Jimmy Melcalf antrenorul adjunct al echipei, care a cantat solo. Biserica a fost arhiplina. Colonia engleza i-a incurajat din rasputeri pe jucatorii englezi. Cativa marinari britanici au venit anume de la Istanbul pentru a vedea machul.
Ziarul londonez citeaza apoi numele personalitatilor romane si engleze care au asistat la receptiile organizate in cinstea jucatorilor echipei "Preston North End".
O linie speciala de autobuze pentru stadionul "Giulesti"
F.C. Rapid tine sa asigure pentru machul de Duminica o organizare ireprosabila. O serie intreaga de dispozitiuni sunt prevazute in program, astfel ca publicul va putea intra pe teren si va putea parasi arena in conditiuni civilizate. S'au facut interventii la S.T.B. si afara de tramvaiele obisnuite, Duminica machul Rapid Ujpest Budapesta va functiona o linie speciala de autobuze (50 de autobuze) - care vor face cursa de la teren cu centrul Capitalei.
Ungurii au sosit deja in Bucuresti, au stat jumatate de ora in gara dupa care au plecat sa viziteze Sighisoara. La inapoierea in Capitala ei vor fi cazati pana Duminica la Snagov.
Ministerul Apararii Nationale a trimis o adresa Federatiei de Foot-Ball, prin care-i face cunoscut ca a permis ofiterilor activi din armata sa fie arbitrii.
ZIUA, 22 august 1938


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.