Fostul premier ne-a trimis un drept la replica privind un raspuns al directorului general al S.C. LEMTRANS INTERNATIONAL PROD COM S.A. publicat de ZIUA. Prezentam in continuare dreptul la replica al ex-premierului Adrian Nastase.
"Stimate Domnule Director General,
In editia de astazi (n.r. - ieri), 21 august 2006, a cotidianului Ziua, in pagina 11, a fost publicat un raspuns al directorului general al S.C. LEMTRANS INTERNATIONAL PROD COM S.A., Constantin Bercaru, la dreptul la replica formulat de mine cu privire la articolul "Sabotorii strategici" semnat de domnul Dan Coste si publicat la 09 august 2006.
Pentru corecta informare a cititorilor dumneavoastra, va solicit publicarea in aceleasi conditii, a urmatorului drept la replica:
Prin afirmatiile facute de domnul Constantin Bercaru, nu se aduce nimic nou continutului articolelor publicate anterior, ci doar se confirma sustinerea pe care am facut-o ca articolele au fost determinate de evolutia litigiilor din instantele de judecata sau de prezenta reprezentantilor S.C. LEMNTRANS in fata organelor de urmarire penala. In acelasi timp, iesirea la rampa a domnului Constantin Bercaru, demonstreaza fara echivoc ca acesta a fost cel care a furnizat permanent informatii nereale, preluate de domnul Dan Coste fara a le verifica si care au un singur scop, acela de a influenta actul de justitie.
Cu stima,
Adrian NASTASE"