Raluca Lazarut viseaza de la 7 ani meseria de prezentatoare O cheama Raluca Lazarut... Daca numele nu va spune nimic, va sfatuim sa va asezati in fata televizorului si sa ""zappati"" pana la Antena 3. O veti gasi acolo, prezentand stirile sportive

Raluca Lazarut viseaza de la 7 ani meseria de prezentatoare

O cheama Raluca Lazarut... Daca numele nu va spune nimic, va sfatuim sa va asezati in fata televizorului si sa ""zappati"" pana la Antena 3. O veti gasi acolo, prezentand stirile sportive. Si daca figura vi se pare cunoscuta, dar nu stiti de unde sa o luati, va reamintim ca a fost una dintre finalistele reality-show-ului Big Brother... sezonul doi.

DORINTA. Raluca viseaza de mica sa atinga culmile gloriei in televiziune. ""Exersez munca in tv de pe la 7 ani... Bunica era interlocutorul. Trebuia sa-mi raspunda la cele mai ridicole intrebari, sa ma aplaude cand recitam sau cantam... Sa fie cand o taranca batrana, cand o imparateasa distinsa... Ce o mai chinuiam!"", isi aminteste vedeta Antenei 3. Dorinta i s-a indeplinit in timpul studentiei, la Timisoara, la un post local: ""Acolo am luat primul interviu, am citit prima oara de pe prompter si am vazut ce inseamna o redactie de stiri. Din pacate, n-a durat mult aceasta aventura, intrucat aveam examene si nu puteam neglija scoala. Eram abia in anul I"".
A urmat Big Brother, un concurs care ""nu numai ca mi-a dat foarte multa incredere in mine, dar m-a ajutat, prin popularitatea pe care mi-a adus-o, sa strabat un pic mai usor lumea intortocheata a televiziunii"". Adevarata experienta in televiziune a inceput sa o capete o data cu moderarea unei emisiuni de divertisment la National TV. Acum are sansa sa se perfectioneze alaturi de ""echipa de profesionisti de la Antena 3"". Decizia de a prezenta stirile sportive a fost primita cu mult entuziasm de familia Ralucai. Nu de alta dar, ""sportul a fost prezent de cand eram copil, fratele meu fiind un impatimit al fotbalului, iar tatal meu a facut timp de 25 de ani gazetarie sportiva"".

EMOTII. Primul ""direct"" i-a dat emotii. ""Imi tremurau genunchii pe sub pupitru"", isi aminteste Raluca, insa ""am fost prea concentrata ca sa gresesc ceva"". ""Dupa ce am iesit din emisie, cei din regie m-au primit intr-un ropot de aplauze care m-a impresionat atat de mult, incat mi-au dat lacrimile... La cat stres acumulasem..."", a adaugat prezentatoarea. Fostei ""surioare"" a inceput sa-i placa atat de mult ceea ce face, incat vrea ca in viitorul nu foarte indepartat sa aiba ""propriul talk-show, cu invitati si teme din sport ceva mai nonconformiste"". ""As vrea ca peste zece ani sa nu mai fie nimic din sport despre care sa nu stiu, sa pot spune chiar eu despre mine ca sunt cea mai buna!"", a mai spus
Raluca.
In timpul liber, Ralucai ii place sa citeasca. H.R. Patapievici, Marin Preda, Noica, Mircea Cartarescu ii sunt la fel de aproape de suflet. ""Iubesc versurile lui Minulescu, Byron sau Coleridge. Cartile imi dau prilejul sa evadez intr-o alta lume si sa dau frau liber imaginatiei.""

APRECIERE. Raluca admira echipa Braziliei, nu neaparat pentru tehnica de joc, ci pentru atitudinea in teren si in afara acestuia


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.