Compartimentul Delegari din cadrul Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) a decis ieri, ca arbitrii asistenti Sebastian Stoianov, Flavius Damaschin si Dragos Iliescu vor fi delegati, pana la finalul turului, numai la meciuri din Liga a II-a si Liga a I
Compartimentul Delegari din cadrul Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) a decis ieri, ca arbitrii asistenti Sebastian Stoianov, Flavius Damaschin si Dragos Iliescu vor fi delegati, pana la finalul turului, numai la meciuri din Liga a II-a si Liga a IIIa. Decizia a fost luata in urma greselilor repetate comise de cei trei in primele patru etape Sebastian Stoianov a facut parte din brigada ce a oficiat la meciul FC Arges - UTA Arad, scor 0-1, iar Dragos Iliescu din cea de la partida Farul - Unirea Urziceni, scor 0-1. Flavius Damaschin a fost unul dintre tusierii partidei Rapid - Universitatea Craiova, scor 1-1, la finalul careia prestatia brigazii de arbitri a fost acuzata de ambele echipe.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.