adus cu camionul sau cu vaporul in fata camerelor de luat vederi si sa lamureasca ce fel de relatii a avut cu Securitatea. In paralel, romanii transmit prin sondajele de opinie ca nu se aplica sloganul "Sa traiti bine!". "Adi" Nastase din Zambaccian
adus cu camionul sau cu vaporul in fata camerelor de luat vederi si sa lamureasca ce fel de relatii a avut cu Securitatea. In paralel, romanii transmit prin sondajele de opinie ca nu se aplica sloganul "Sa traiti bine!". "Adi" Nastase din Zambaccian si-a rasfoit dosarul de urmarit si spune cu glas de fecioara stupefiata ca in hartoagele ingalbenite ale Securitatii parea unul dintre cei mai mari dusmani ai poporului. In paralel, coruptia inradacinata in vremurile pesediste n-a fost starpita. Portocaliii pun si ei botul la tot ce se ofera. O pedista scoasa din bideu si numita la sefia Agentiei Romane de Investitii Straine ia spaga cearsafuri."Eva" - "Dana" Musca bazaie pentru a mai salva cat se poate din imaginea zdrobita de angajamentul pe care l-a semnat la Secu', din dragoste fata de patria pe care voia sa o apere de studentii straini. In paralel, siguranta nationala e pe mana unor profesionisti care confunda curca cu gaina si care il fac scapat pe teroristul Hayssam.Incolonati ca ratele in drum spre scaldat, liberalii urca scarile CNSAS. Eugen Nicolaescu e cu nasul pe sus si face declaratii sforaitoare despre importanta dezvaluirii trecutului. In paralel, bolnavii lesina la cozile din farmacii, medicii scriu retete pentru morti.Iorgulescu de la Cultura cheama la CNSAS si virginele, si calugarii fara pata si prihana din Partidul Democrat. In paralel, patrimoniul cultural e in paragina.Hardau facea pe militianul inainte de Revolutie, cand era sef de camine studentesti.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.