Consiliul Judetean Constanta, prin vocea unei duduite, a transmis ""felicitari"" familiei compozitorului Ionel Tudor pentru textiera Andreea Marin, care are doua piese in concursul ""Mamaia"". Cat am vrea noi sa fie o gluma, aceasta intamplare

Consiliul Judetean Constanta, prin vocea unei duduite, a transmis ""felicitari"" familiei compozitorului Ionel Tudor pentru textiera Andreea Marin, care are doua piese in
concursul ""Mamaia"".

Cat am vrea noi sa fie o gluma, aceasta intamplare este cat se poate de adevarata. Mai intai a fost sunat mezinul familiei Tudor, care a fost intrebat cand a inceput colaborarea ""surprize, surprize""? Andrei Tudor a intrat la Sectiunea Creatie, cu piesa ""Chiar daca pari nebun"" - muzica JAZZ IT UP si Andrei Tudor si, atentie!!!, versuri Andreea Andrei. Cum de reputata textiera Andreea Andrei a devenit, peste noapte, Andreea Marin, numai cei de la Consiliul Judetean Constanta stiu.
Nici Ionel Tudor n-a scapat ocazia sa se prapadeasca de ras. Pentru asta trebuie sa le multumeasca tot celor (i)responsabili de la Consiliul Judetean.
In opinia lor versurile piesei ""Aproape de cer"" ii apartin tot Andreei Marin, nicidecum textierei Andreea Andrei, care s-a nimerit sa fie sotia lui Ionel Tudor si fata regretatului compozitor George Grigoriu. Poate cu aceasta ocazie afla si organizatorii cine este Andreea Marin, pardon, Andreea Andrei.
Va dati seama dupa aceasta povestioara cine se ocupa anul acesta de ""Mamaita""! Vor avea ei grija sa o ciufuleasca (a se citi - sa o aranjeze) bine pe ""Mamaia"", care este in etate de 36 de editii.

CU CAPU-N NORI. Madalin Voicu, presedintele juriului, nu stia cand incepe festivalul


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.