Potrivit unor surse judiciare, citate de NewsIn, procurorii Parchetului General vor incheia cel tarziu, maine, prezentarea materialului de urmarire penala din “Dosarul RAFO-Carom”, astfel incat Ovidiu Tender si Marian Alexandru Iancu sa
Potrivit unor surse judiciare, citate de NewsIn, procurorii Parchetului General vor incheia cel tarziu, maine, prezentarea materialului de urmarire penala din “Dosarul RAFO-Carom”, astfel incat Ovidiu Tender si Marian Alexandru Iancu sa semneze procesul-verbal de prezentare a materialului de urmarire penala, iar rechizitoriul sa fie trimis in instanta. Procurorii din Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au continuat, ieri, prezentarea materialului probator care-l incrimineaza pe omul de afaceri Ovidiu Tender in dosarul RAFO-Carom. Conform unor surse, procurorii doresc sa trimita dosarul in instanta cat mai repede, inainte ca mandatul de arestare preventiva a lui Tender sa expire, in data de 29 august. Daca rechizitoriul ajunge in instanta, magistratii care vor judeca dosarul RAFO-Carom urmeaza sa puna in discutie, la primul termen, starea de arest a lui Ovidiu Tender.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.