Prim-ministrul Calin Popescu Tariceanu a fost audiat, ieri, la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in legatura cu accidentul rutier in care a fost implicat. La iesirea din sediul parchetului, premierul nu a vrut sa dea amanunte despre di
Prim-ministrul Calin Popescu Tariceanu a fost audiat, ieri, la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in legatura cu accidentul rutier in care a fost implicat. La iesirea din sediul parchetului, premierul nu a vrut sa dea amanunte despre discutia pe care a avut-o cu procurorii si nici nu a vrut sa spuna pentru ce fapte este cercetat. In schimb, a confirmat ca a fost chemat la Parchet pentru a da explicatii cu privire la imprejurarile in care s-a produs accidentul de motocicleta in care a fost implicat.

Procurorii Parchetului General ancheteaza accidentul din data de 25 iulie dupa ce procurorii Parchetului Ilfov si-au declinat competenta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.