Secretarul Comisiei parlamentare de control SRI, deputatul PSD Ion Stan, a declarat, ieri, ca adevarata deconspirare va incepe dupa ce se va renunta la „fumigene“ si rafuieli politice si se va trece la analiza dosarelor din arhiva Securi
Secretarul Comisiei parlamentare de control SRI, deputatul PSD Ion Stan, a declarat, ieri, ca adevarata deconspirare va incepe dupa ce se va renunta la „fumigene“ si rafuieli politice si se va trece la analiza dosarelor din arhiva Securitatii transferata la Ministerul Justitiei. Stan a apreciat ca, in prezent, deconspirarea celor care au facut politie politica arata ca o rafuiala politica, transmite Mediafax. In opinia deputatului PSD, sunt de condamnat toti cei care au facut parte din structurile Securitatii si care au sprijinit aceasta structura, indiferent daca este vorba de informatori, de ofiteri sub acoperire, de persoane de sprijin.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.