Steaua Bucuresti poate da o puternica lovitura, atat pe plan financiar, cat si din punct de vedere al imaginii, daca elimina pe Standard si se califica in grupele Ligii Campionilor. Numai accesul in grupele Ligii Campionilor aduce in vistieria S

Steaua Bucuresti poate da o puternica lovitura, atat pe plan financiar, cat si din punct de vedere al imaginii, daca elimina pe Standard si se califica in grupele Ligii Campionilor.

Numai accesul in grupele Ligii Campionilor aduce in vistieria Stelei suma de 7,5 milioane de euro din partea UEFA si din vanzarea biletelor. Daca ar fi castigat Cupa UEFA, Steaua s-ar fi ales doar cu 4,5 milioane, in timp ce doar prezenta in finala i-ar fi asigurat 3 milioane de euro. Indiscutabil, o prezenta in grupele Ligii este mai valoroasa. La toate acestea, se adauga surplusul de imagine ce poate asigura in viitor si vanzarea unor fotbalisti pe sume consistente. Patrunderea in elita fotbalului european, dupa o pauza de 10 ani, pe care Gigi Becali a exprimat-o plastic ""asta e pohta la care am pohtit"", ne poate aseza la masa bogatilor, alaturi de nume grele precum Barcelona, Chelsea sau Real Madrid. ""Standard n-are nimic de pierdut. Calificarea ar fi pentru ei un bonus. Pentru noi, insa, mai mare ar fi dezamagirea"", a spus ieri Olaroiu.

AVANTAJ IN FATA BELGIENILOR


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.