Societatile de Investitii Financiare (SIF) inregistrau, la finele lunii iulie, un profit cumulat de 326,3 milioane de lei, cu 54% peste valoarea raportata in perioada similara a anului trecut. Cel mai ridicat castig, de 91,65 milioane de lei, l-a i
Societatile de Investitii Financiare (SIF) inregistrau, la finele lunii iulie, un profit cumulat de 326,3 milioane de lei, cu 54% peste valoarea raportata in perioada similara a anului trecut.
Cel mai ridicat castig, de 91,65 milioane de lei, l-a inregistrat SIF Oltenia. SIF Banat-Crisana a urcat pe locul doi dupa valoarea profitului, cu un rezultat de 83,02 milioane de lei, devansand SIF Muntenia, care a obtinut in primele sapte luni ale anului un castig net de 79,14 milioane de lei. Profitul Societatii de Investitii Financiare Transilvania s-a cifrat la 36,81 milioane de lei, iar SIF Moldova a inregistrat un castig de 35,71 milioane de lei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.