Premierul Tariceanu a semnat primele decizii de eliberare din functie a unor secretari de stat, dupa ce a convenit cu reprezentantii partidelor din Coalitie sa reduca numarul acestor posturi cu 30%, de la 82 la 52 de locuri. Prin decizii ale premieru
Premierul Tariceanu a semnat primele decizii de eliberare din functie a unor secretari de stat, dupa ce a convenit cu reprezentantii partidelor din Coalitie sa reduca numarul acestor posturi cu 30%, de la 82 la 52 de locuri. Prin decizii ale premierului au fost eliberati din functia de secertar de stat Tudor-Alexandru Chiuariu (Departamentul pentru Lupta Antifrauda din cadrul Cancelariei prim-ministrului), Cristian Mihai Carausu (Departamentul de Implementare Programe si Ajustare Structurala din cadrul Cancelariei), Stefan Francisc-Csutak (Ministerul Integrarii Europene), Dan Cristian Stoica (Ministerul Justitiei), Constantin Popescu (Ministerul Mediului). Cristina Ana-Maria a fost eliberata din functia de presedinte al Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS), iar Gabriela Vasile a fost eliberata din postul de vicepresedinte al ARIS. Cristian Vladescu a fost eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Sanatatii Publice, urmand sa detina, in continuare, calitatile de membru al Consiliului de Administratie si de presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate. Vasile Gabriel Nita a fost eliberat din functia de adjunct al sefului Departamentului ordine si siguranta publica, cu rang de subsecretar de stat, din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, iar Dorin Costel Todor a fost numit in functia publica de secretar general al Ministerului Justitiei.
Tariceanu l-a demis si pe secretarul de stat de la Cancelaria primului-ministru Dan Petrescu (PNL). Potrivit Mediafax, surse liberale au declarat ca acesta a fost eliberat din functie pe motiv ca ar fi fost ofiter de securitate. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.