Ultima etapa din Liga I i-a creat numeroase batai de cap sefului Comisiei Centrale a Arbitrilor, Constantin Gheorghe (foto). Extrem de suparat pe subordonatii sai, „Costica Valcea“ a decis sa taie in carne vie, trei „tusieri“

Ultima etapa din Liga I i-a creat numeroase batai de cap sefului Comisiei Centrale a Arbitrilor, Constantin Gheorghe (foto). Extrem de suparat pe subordonatii sai, „Costica Valcea“ a decis sa taie in carne vie, trei „tusieri“ urmand sa fie retinuti de la delegari pana in iarna.

Cel mai mare scandal a aparut dupa partida Rapid - U Craiova, 1-1, atat gazdele, cat si oaspetii acuzand prestatia brigazii conduse de Tiberiu Lajos. Adrian Mititelu si Dinu Gheorghe s-au intrecut in acuze la adresa asistentilor, in cele mai multe cazuri avand dreptate. Si conducatorii altor cluburi au reclamat prestatiile arbitrilor, dar argumentele lor nu au fost dintre cele mai solide. Dupa aceasta etapa, trei „tusieri“, Flavius Damaschin, Sebastian Stoianov (care au oficiat la partida din Giulesti) si Dragos Iliescu (asistent la Farul - Unirea Urziceni) vor fi retinuti de la delegari pana in iarna, urmand sa fie trimisi in esaloanele doi si trei.

„Am analizat prestatiile unor arbitri in primele patru etape si s-a ajuns la concluzia ca Damaschin, Stoianov si Iliescu au gresit de cate doua ori pana acum. A stfel, pana in iarna, cei trei vor oficia in ligile a doua si a treia, iar in functie de prestatiile lor vom decide daca e cazul sa revina la meciuri de prima divizie“, ne-a declarat Constantin Gheorghe.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.