Compania SanDisk a anuntat ieri scoaterea pe piata a unui nou music player digital care va avea capacitate de stocare dubla fata de iPod Nano produs de compania rivala Apple. In plus, dupa cum informeaza site-ul Digital Music News, compania va reduce
Compania SanDisk a anuntat ieri scoaterea pe piata a unui nou music player digital care va avea capacitate de stocare dubla fata de iPod Nano produs de compania rivala Apple. In plus, dupa cum informeaza site-ul Digital Music News, compania va reduce drastic preturile la modelele sale deja existente pe piata, inainte de inceperea sezonului de sarbatori. SanDisk ocupa pozitia secunda pe piata de produse de muzica digitala, insa ar mai avea foarte mult de recuperat pentru a ajunge din urma rivalul Apple. La reducerea diferentei va contribui totusi playerul Sansa, care va costa 249,99 de dolari si va avea memorie de 8 GB. SanDisk detine, dupa al doilea trimestru al 2006, 10% din piata americana de MP3 playere, avand o performanta mai buna decat companii precum Samsung, Sony sau Creative. La randul sau, Apple detine 75% din aceasta piata, datorita introducerii produsului iPod intr-o perioada in care nu exista competitie in domeniul playerelor portabile digitale, ceea ce le-a permis si stabilirea unor relatii excelente cu comerciantii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.