In satul Portari din comuna Zapodeni, judetul Vaslui, invatamantului gimnazial i s-a pus cruce. Autoritatile au decis ca ciclul gimnazial de la scoala din sat sa fie desfiintat, din cauza numarului mic de elevi care, desi sunt de varste diferite, au
In satul Portari din comuna Zapodeni, judetul Vaslui, invatamantului gimnazial i s-a pus cruce. Autoritatile au decis ca ciclul gimnazial de la scoala din sat sa fie desfiintat, din cauza numarului mic de elevi care, desi sunt de varste diferite, au invatat pana la sfarsitul anului scolar 2005-2006 organizati in cate doua clase: a cincea cu a sasea si a saptea cu a opta.
Prevazatori, unii parinti si-au mutat copiii pentru a invata carte la Zapodeni, inainte de anuntarea desfiintarii claselor de gimnaziu: "Sunt parinti care si-au transferat copiii inca din semestrul doi al anului trecut", a declarat Dorel Juverdeanu, inspector general adjunct al ISJ Vaslui. Cum numai de la Zapodeni pana la Vaslui sunt aproximativ 15 kilometri, parintii au exclus, din start, eventualitatea studiilor la Vaslui, pentru ca ar presupune costuri mai mari.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.