ce in ce mai multe posibilitati.
O noutate de ultim moment este adusa pe piata de compania Vodafone care promoveaza, prin intermediul unei campanii TV in care apare Ronaldinho, propriul serviciu Vodafone live!, abonatii avand acum ocazia sa desc
ce in ce mai multe posibilitati.
O noutate de ultim moment este adusa pe piata de compania Vodafone care promoveaza, prin intermediul unei campanii TV in care apare Ronaldinho, propriul serviciu Vodafone live!, abonatii avand acum ocazia sa descarce imagini, mesaje video de intampinare si walpapere cu celebrul fotbalist Ronaldinho, in exclusivitate pe telefoanele Sony Ericsson V630i, model exclusiv Vodafone, si Sony Ericsson K310i. Contractul cu Ronaldinho a fost incheiat la nivel global de compania Sony Ericsson si aduce, prin parteneriatul cu Vodafone Romania, continut exclusiv cu marele fotbalist utilizatorilor Vodafone live! care achizitioneaza cele doua modele de telefoane Sony Ericsson.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.